OM LILLE INGERSLEV
Måske kender du vores butik i forvejen?
Hvis du kommer på Nørrebro engang imellem har du måske været inde i Ravnsborggade, hvor alle antikker og marskandisere holder til, og der ligger vores butik nede i nr 22 på hjørnet af Sankt Hansgade.
Min mor fik butikken for 20 år siden, da jeg var 2 år gammel, og lige fra starten er jeg blevet slæbt med på dødsboer, rydninger, loppemarkeder og indkøbsture til Sverige.
Og jeg skulle selvfølgelig ikke blive marskandiser ligesom min mor - næ, nej Vorherre bevares, gab, gab - og hvad ender det så lige med: At det er det eneste jeg har lyst til! Typisk!
Men så bliver det på min måde og det er selvfølgelig på nettet, og jeg håber at kunne finde mange rigtige gode ting til Jer derude.
Og det var så historien om Lille Ingerslev.

HVEM ER DET LIGE VI ER?
Vi får størstedelen af vores varer fra dødsboer og rydninger. Derfor er det meget tilfældigt, hvad vi får ind, men vi forsøger at holde en linje eller stil, som passer til vores kunder. Vi ligger jo på Nørrebro; her er boligerne ikke store, og det er pengene heller ikke, men det der interesserer vores kunder prøver vi at finde: trendy men også praktiske ting til en rimelig pris.

Vi tager på mange indkøbsture til Sverige- her forsøger vi at finde kludetæpper, retromøbler, gamle dåser og hyggelige svenske møbler.
Lille Ingerslev